Archiv všech článků blogu

duben 2023

- Olivová ciabatta

prosinec 2022

- Mini-pizzy
- Podmaslová veka
- Vánoční štola

říjen 2022

- Prvorepublikové Svatomartinské rohlíčky
- snadná ořechová nádivka do koláčů
- prvorepubliková maková nádivka do koláčů

září 2022

- Bramborový pšenično-žitný chléb
- Olivové tyčinky

srpen 2022

- Podmáslové kaiserky
- Jak vytvarovat kaiserku

červenec 2022

- Sýrové tyčinky
- Jak vytvarovat hot dog žemle
- Hot dog housky

červen 2022

- Jak zaplést mazanec
- Zapletený oříškový mazanec

duben 2022

- Prvorepublikové jidáše

březen 2022

- Tradiční mazanec podle M.D. Rettigové
- Cibulový chléb

únor 2022

- Semínkové housky
- Konzumní chléb

leden 2022

- Jak uplést pletýnku
- Máslové pletýnky
- Domácí ciabatta

prosinec 2021

- Jak uplést vánočku z 9 pramenů
- Vánočka podle M. D. Rettigové

listopad 2021

- Celozrnné kaiserky

říjen 2021

- Fenyklové pšenično-žitné bulky
- Kefírový pšenično-žitný chléb

září 2021

- Housky
- Jak vytvarovat housku

srpen 2021

- Hamburgerové bulky

červenec 2021

- Jak Vytvarovat Kaiserku

květen 2021

- Pizza
- Přísady na pizzu

duben 2021

- Bagety

prosinec 2020

- Veka
- Jednoduchá vánočka „ze šesti“
- Pletení vánočky

říjen 2020

- Pita chléb

září 2020

- Rohlík

srpen 2020

- Droždí
- Kynutí
- Můj první chléb
- Foccacia s rozmarýnem
- Ekonomika domácího pečení
- Aktivace droždí
- Rohlík se sýrem a slaninou (anglický rohlík)
- Tvarování rohlíku
- Hydratace těsta
- Focaccia s cherry rajčaty a bazalkou
- Běžná hladká nebo chlebová pšeničná mouka?
- Omáčka na pizzu z čerstvých ingrediencí
- Droždí, čas, teplota, chuť
- Pára při pečení
- Tomat na pizzu
- Tvarování bochánku
- Pekařská procenta
- Máslový toastový chléb
- Hnětení