Pokud neplánovaně pečete kynuté koláče s nádivkami, potom můžete ocenit snadné a rychlé recepty na takovéto nádivky. Jeden z takových receptů přinášíme právě nyní – vystačíte si se čtyřmi ingrediencemi,
Pečeme-li tradiční koláčky/rohlíčky/koláče, nebylo by naškodu do takových koláčů přidat i nádivku podle tradiční receptury. Proto si v tomto doplňujícím receptu představíme makovou nádivku, která se datuje až do období první republiky. Některé ingredience se mohou zdát netradiční, ale věřte, že vás určitě osloví.
Přísady na pizzu
Skvělou placku na pizzu jsme si už dokázali upéct i v domácích podmínkách, proto se nyní můžeme vrhnout na tradiční italské kombinace přísad, kterými můžeme své pizzy ochutit.
Rajčatová omáčka, pro Italy suga, je základní ingrediencí každé správné pizzy, na tom se shodnou prakticky všichni (vyjma Alsaska a Falcka, kde se rozhodli používat smetanu) a to je asi tak všechno co se shody týká. Ingredience na tomat se liší a stejně tak i
Tomat na pizzu
počet porcí: na 4 pizzy