Domácí chleby lze obohatit celou řadou nejrůznějších chutí, například cibulí, kefírem a podobně. V tomto případě dodáme chlebu nevýraznou, ale rozpoznatelnou chuť brambor, které mají ještě jednu skvělou vlastnost: Výsledné pečivo velmi zvláční! Takže jíst bramborový chléb, je jako konzumovat obláčkově jemné pečivo. Nevěříte? Potom musíte vyzkoušet!
Olivové tyčinky, patří mezi rustikálně vzhlížející pečiva, která lákají jak vizuálně, tak použitými ingrediencemi. Někomu se může zdát, že podobné pečivo by nemohl v domácích podmínkách upéct, ale opak je pravdou! Přijít s recepturou, která by se dala použít i v domácích podmínkách zabralo plno pokusů (viz vlog zde). Pro vás, je ale vše podstatně jednodušší, s tímto snadným receptem je dokáže upéct opravdu každý, tak žhavte troubu, je čas na pečení!