Hledáte-li nějakou novou, originální chuť u domácího pečiva, pak jste narazili na ideální recept! Fenyklové pšenično-žitné bulky jistě zpestří vaši oblíbenou svačinu, snídani či večeři. Těsto je navíc univerzální, takže z něj můžete bez problémů vytvarovat housky, rohlíky, kaiserky a jiné drobné pečivo. Neváhejte a pusťte se do neprobádané chuti fenyklu v pečivu!
Pšenično-žitný chléb je tradiční součástí českého jídelníčku. Ne vždy se nám ale poštěstí narazit na takové pečivo, které má stejný chuťový šmrnc jako právě kefírový chléb. Jeho vůně je při pečení naprosto neodolatelná a chuťově předčí mnohé klasické chleby. Stačí jen vyzkoušet, navíc k jeho přípravě není potřeba žádná ošatka, hravě si vystačíme jen s mísou a pomoučenou utěrkou.