Asi každý si už všiml, že v českých supermarketech se začalo objevovat poměrně nezvyklé pečivo, které svým vzhledem vypadá jako kříženec mezi hospodskými tyčinkami a houskami. Díky záměrnému připálení působí jakoby byly upečeny v pořádně horké italské peci. Díky metodě pokus – omyl (video pod tímto odkazem) se mi povedlo na podobné tyčinky vytvořit recept! Pojďte si tedy upéct domácí, za čerstva chutnají nejlépe!!!
Může se to zdát, jako velmi snadný úkol, ale vytvarovat hot dog žemle tak, aby byly symetrické a stejně nakynuly není úplná samozřejmost. Proto přicházíme s návodem, jak toto pečivo rychle a snadno vytvarovat. Posloužit Vám může videonávod i obrazový manuál níže.
Pokud si chceme připravit správný hot dog, nesmíme při přípravě zapomenout na použití žemle, protože je nad slunce jasné, že chuť celého jídla podstatnou mírou dotváří pečivo, které obyčejným rohlíkem opravdu nenahradíme. V tomto receptu si představíme jednoduchý způsob přípravy hot dog žemlí, díky kterým budou vaše grilovačky nezapomenutelné! Základem housek je máslo, takže skvěle doplní chuť vámi zvolené výplně.